Весна красу всю вiддае...

Людмила Савицкая 2
Дерева майже відцвітають...
Весна не щедра на тепло
І день, і ніч нас холодом лякають
Весни давно такої не було...

До літа зовсім не далеко...
З під хмар частіше сонце виглядає
По ораному полю ходить знов лелека,
А час іде і все позаду залишає...

Та не зважаючи на це
Все ж навкруги життя панує...
Весна красу всю віддає,
Так мило оживає все і все життю радіє...