А виб р зробити не легко

Людмила Кравченко 4
А я ще надію плекаю,
Не хочу тебе відпускати.
Щоденно на тебе чекаю,
Не можу із серця прогнати.

А розум твердить:"Відпусти"
Навчись одна уже жити.
А серце від болю кричить,
І не може вогонь потушити.

Зробити вибір не так легко,
І душу вберегти від зла.
Бо то, де вчора  то далеко
А де сьогодні, то вже нема.

Багато мрій не втілених в життя,
Були надії, та чомусь згасли.
Наверно вже немає вороття,
Шукали щастя та напрасно.

Душа до краю добрела,
Сумує серце за твоїм теплом.
Не відпустила я тебе..не прогнала,
Бо лише ти оберігав своїм крилом!!!