Фатум?

Олександр Мачула
Всміхається просвітленим умам
мінлива доля… Дійсно, чи не диво?
В житті у нас дивнішого нема,
аніж планида, дівка вередлива.

Вона до змін готова кожну мить,
талан і успіх – явища несталі!
А час минає, променем летить,
попереду лише безмежжя далі…

11.05.2023