Я дихаю вiтром

Олег Скороход
Я дихаю вітром,
Здіймаю вітрила.
Попереду літо,
Позаду зима.
Я дихаю вітром,
Розправлені крила.
І тішить надія,
Що все не дарма.

В келиху сонце, пью на удачу.
Обрій настирливо, вабить мене.
Може частину себе я і втрачу.
Але і отримаю щось неземне.

Я дихаю вітром,
Ти поряд зі мною.
Я це відчуваю,
Вібрує душа.
Я дихаю вітром,
Любов'ю живою.
І невідомість,
Страшить і втіша.

Я дихаю вітром  попереду літо.
Я дихаю вітром, а в серці весна.

https://youtu.be/nPlKbeU4W90