щоб не сказав

Людмила Иванковская
щоб не сказав мені, мовчи
я не бажаю після втечі
залиш на тумбочці ключі
іди в туман, понурив плечі

не треба думати що я
тобі повірю та пробачу
шалені співи солов'я
та спішні вигадки на вдачу

іди вдихай лютневий смог
повітря щільне та вологе
назавжди будемо не вдвох
та не тягни ж так сумно ноги

24.02.2023

Із книжки " Навіки не разом"