Чим можна вим ряти любов матер синок?

Белякова Светлана Николаевна
Чим можна виміряти любов матері синок?
Адже вона тобі віддає своїй крові струмочок.
Заради тебе життя своє не пожаліє,
усі думи про тебе леліє.
Бажає тобі тільки щастя,
Душею трепеще про твою участь.
Твій біль, їй болем триразовим віддається.
Нехай життя негода тебе не торкнеться,
обходить стороною нещастя,
нехай грім гримить здалека,
а блискавки гаснуть вдалині.
Нехай сонце світить яскраво і у височині,
і в глибині Душі,
освітлює серця вчинки-відмінки.