Прекраснi митi весни

Галина Чехута
Миті жадань і солодких надій,
Ніжних духмяних бузкових букетів,
Хвилі тепла і конвалій настій,
Море тюльпанових дивних шедеврів!

Миті чаруючих співів в садах,
Миті свічок на алеях каштанів,
Диво серпанку, як сон в міражах,
Сяйво ранкових живих діамантів!

Зелень гаїв і народження трав,
Миті цвітіння духмяних магнолій,
Миті дощів і червоних заграв,
Радість кохань, передбачення долі.

Миті єднань, ейфорій відчуття,
Миті натхнення і влучні катрени…
Миті надій на щасливе життя,
На мальовничі безклопітні весни.