Надежда

Чертежи Разума
Таким як ти завжди важко,
але вони якось справляються із цим.
такі як ти в темряві говорять про світло ,
і оголюють душі при світлі.
такі як ти легко відпускають
навіть тих, хто так щиро потрібний.
такі як ти завжди далеко.
і від цього ще гірше.
десь числа змінюють календарі,
і літаки літають  на глобусі милі.
такі як ти залишаються одні
і хочуть, щоб їх любили щиро
такі як ти не бояться щось міняти
і завжди розмірковують про найкраще.
а я б просто хотів тебе обіймати
через голос, який ти слухатимеш часто
і якщо ти раптом опинишся близько,
знай, що я хочу бути вічно з тобою.