Повсюди весна

Галина Чехута
Повсюди світло, все цвіте,
Співає, дихає, живе!
Здається, вперше ця краса,
Яку дарує нам весна!

Здається, підуть назавжди
Усі тривоги й холоди,
І ворожнеча, і війна,
І доля буде не сумна.

Струмує сонячна блакить,
На луках квіти золотить,
Немає іншої путі,
Як пити радість у житті.

Дорога світла кличе в світ,
Туди, де сяйний дивоцвіт
Дає весь час снагу для крил
І навіває віру в мир!..