Earth modern sity lot-apartment-house standard

Сен Люш
https://music.yandex.ru/album/1264537/track/11669063
Life and How to Do It
All India Radio

Civilization has learned to build LAH houses on significant socio-commercial scale only in Russia and Asian countries parts on land - and only recently all over world on water as part of magnificent cruise liners construction.

LAH houses with underground house and house parking lots with an elevator have become widely used in construction in current 15-20 years.

Most of civilization citizens, including "most" highly developed countries, continue to remain in cities archaic urbanism with traffic jams near their homes and car garages and modern parking lots out of convenient reach - civilization with space technologies spends hours-days-weeks-months of their time on their daily "back and forth transportation to starships".


МКД-дома в значимых социально-коммерческих масштабах цивилизация научилась строить только в России и части стран Азии на суше – и только недавно во всём мире на воде в рамках строительства великолепных круизных лайнеров.

МКД дома с подземными домовыми и придомовыми парковками с лифтом – стали широко применяться в строительстве в текущие 15-20 лет.

Большинство граждан цивилизации, включая "самые самые" высокоразвитые страны, продолжают оставаться в архаичной урбанистике городов с автомобильными пробками возле жилищ и автомобильными гаражами и современными парковками вне удобной досягаемости - цивилизация с космическими технологиями тратит часы-дни-недели-месяцы своего времени на свою ежедневную "туда и обратно транспортировку к звездолётам".

***

Создатели коров. Планетарное снабжение http://stihi.ru/2022/09/01/7432