Сподiваннями надiюсь...

Лариса Семенец
Сподiваннями надiюсь
На велику силу волi.
У майбутньому країни
Бачу кращу, світлу долю.

В ній народом непохитним
Видобувши Перемогу,
Ми будуємо помірно
Дійсно-якісні дороги.

Де яскраве, тепле сонце -
Гріє тіло, гріє душу.
Із відкритого віконця,
Надихаючись, я мушу

Дарувати мить прозріння.
А жага шляху навчання,
Світлом Божого творіння,
Привела нас до світання.