Вiн спiва

Ксана Поликарпова
Він співає нам попри негоду,
Він співає назустріч весни.
Спів дарує усім насолоду,
Виганяє з сердець прохолоду,
Будить мрії троянд та сосни.

Вкотре птах повернувся додому,
Вкотре співом гукає тепло.
Не зважає на сірість та втому,
Вірить в долю, що ще невідома,
І в старе переможене зло.


23:00
04.05.2023

фото автора 16.04.2023