Ранковий настрiй

Галина Чехута
Відчиняю вікно
І вдихаю бузкові нектари,
Відчуваю тепло,
Що заповнює всі тротуари.

Запашний аромат
Проникає у кожну клітинку,
Наче ноти сонат
Посилають незриму візитку.

Кави запах і смак –
Ніби щастя навкруг розілляте,
Серця радісний такт
Перетворює ранок на свято.

Десь ховається сум,
Світла аура схожа на ласку…
Наче ніжний парфум,
Огортає симфонія ранку…