Спокий

Дмитрий Жушман
В моєму спокої
Безжально потонула
Русалонька,що бачила світи
В моєму серці більш нема простуди
Лише гарячії вітри

Прокинувшись від втраченої смерті,
Там кожен наче, обирав любов,
Але не в самоті я так відвертий,
Але не дощ але не в буревій.

Моє вчорашнє завтра, вже не ніч
Моя потуга бути тут і зараз
Та обернувшись, познайомив друга.
З новим для неї,  вирієм світів..

02.05.2023 8.50 ранку