Прийде час

Галина Чехута
Горітимуть в пекельному вогні
Онуки й діти тих, хто убиває,
Вони сьогодні не ховають гнів,
Ненависть в душі масла підливає.

О, як вони радіють, що земля
Палає від ракет і від шахедів,
Що лихо всі домівки спопеля,
І хтось загін недолюдків прогледів!

І все-таки я вірю в Божий суд!
Не можна безнаказанно вбивати!
Настане день, коли усіх облуд
Примусить небо в муках доживати.

Сьогодні ворог лізе звідусіль,
Повсюди сіє смерть навала хижа,
Та прийде час, за наші сльози й біль,
За все відплатить ця нечиста сила!