Весна це нiжнiсть

Галина Чехута
Весна – це тиха ніжність квітів,
Духмяність крапель на траві,
Це радість солов'їних співів
І вітер пристрасних надій.

Щоб душу вберегти від болю,
Не треба ніжності мечів,
Вона теплом зарадить горю,
Врятує сяйвом щирих слів.

Запалить ніжність щастя вогник,
Для пісні підбере мотив
І зробить так, що змиє дощик
Весь біль, що душу охопив.

На ніжність відгукнеться ранок,
Зігріє світлом світ земний,
Душа засяє від кульбабок,
Відчує зов зміцнілих крил.