Любiмы мой край

Кирилл Папенков
Ты любімы мой край, там дзе птушкі спяваюць,
Дзе бярозы шумяць, там дзе рэкі бягуць.
Берагі дзе хваляй абмываюць
Ты ў сваёй прыгажосці не дай патануць.

То як сэрца маё замірае,
Я гляджу на цябе і спявае душа
Ты прыгожая, кожнага краю.
Ты цудоўная, маці - Зямля.

Я ніколі цябе не забуду
Усім сэрцам сваім, родны край
Цябе вечна я памятаць буду
Толькі ты на мяне не забывай.

24 апреля 2023