Умою твое лицо

Димитрий Вольф
 Вмию сльозами твоє миле обличчя
 Не звинувачуй, ти тут ні до чого
 Просто ніч надто прекрасна, щоб поміститися у моїх очах
 Просто ніч надто відверта, щоб спокійно залягти на дно моєї душі
 Ці краплі нехай не турбують тебе
 Я просто так довго шукаю свій шлях
 Втомився шукати спокій, цей вигаданий скарб
 
 Мої сльози нехай стережуть твій спокійний сон
 Я сплатив рахунок усім демонам
 Вони не потурбують, повір
 Твій ніжний сон