А дзвони Пасхальн лунають

Светлана Назаренко 3
   місто Хмельницький
Ковтонюк Надії Павлівні
Вона народилася на Пасху


А дзвони Пасхальні лунають,
До храму всіх звуть - закликають.
Та тільки  в однеї хатинці
Тривають пологи ще міцні.

Сповила бабуся дитинку,
Співучу та гарну дівчинку.
Воскреслий Христос посміхався,
Надійкой  тепло милувався.

Летіли і тиждні, і роки.
Легкі та важки були кроки.
Бажала, раділа, кохала.
Ще школи директором стала.

Племінників щиро ростила,
Онуків з любов'ю гляділа...
А осінь розпутала коси,
Та мерзнуть вночі чисті роси.

Але на Христа вся надія,
І прагне до неба знов мрія.
Лунають Пасхальні знов дзвони,
Змітаються всі перепони.

У Бога і міцність, і сила,
І Він дає новиї крила,
Щоб віра, любов не згасала ,
Та Божі діла рахувала.

Квітують яскраво мімози,
Та стали перлинами сльози.
Хай в серці  хвала не змовкає
І радістю все наповняє.

24.04.2023 р.