Наша мрiя - на украинском языке

Григорий Острун 2
Хмари сунуть,хмари,
З жалем чуєм свари,
Та ми почекаєм:
Хмари розiйдуться,
Та пiд теплим сонцем
Брати обiймуться.
Нацiя слов'янська
Буде знов єдина,
Будуть в дружбi жити
Русь та Україна.