Лесоруб

Князев Дмитрий
Йшов хлопчина через ліс
І в нього вселився біс
Сам для себе не помітив
Як на дерево заліз

Став гукати,бить тривогу
Звать людей на допомогу
І з'явилась біля дуба
Мужня постать лісоруба

Хлоп волає,галасує
Іоган його не чує
Він думками десь у пабі
Ель купує своїй бабі

Стовп тріщить,могутня сила
Трощить дуб його сокира
Із гори у купу хмизу
Полетів юнак до низу

       18.04.23