Лист з Донбасу

Юрий Милашенко
Як приiхав я в Донбас
Землю визволяти.
А вона така важка
Вiк ii б не знати

Так за неi щеiбьють,
Хай iм буде лихо
Краще б вдома сидiв Я
Тихо-тихо.

Замiсть того я сиджу
У своiм окопi
Тут як гахне щось важке
Стало мокро в ж..пi.

Ой,матусю,заберiть
Ви мене  до дому
Краще буду iсти жмих
Та солому.

Землi досить i своэi
У наших Карпатах
Геть забуду той Донбас,
Грець iм в iхнiх хатах.