Квiтень не сумуe

Галина Чехута
Квітень не сумує

А квітень більше не сумує,
Радіє сонцю і теплу,
З весною разом не нудьгує,
Давно забув зимовий "нуль".

Квітує радісно природа,
Куди не глянеш – рай земний!
Чарує погляди пишнота,
Благословляє день легкий.

Вже небо сумно не сіріє,
Привітно ллє свою блакить,
І хмарка радісно біліє…
Полонить серце щастя мить…

Стихають ноти ностальгії,
Нові приваблюють путі…
Втішають запахи надії
І голос віри у душі!