Чи буде кiнець

Галина Чехута
Під Бахмутом дуже важко!
Боже, помилуй, спаси!
Загинули син і батько,
Що за жорстокі часи!

Скільки поранених хлопців!
Струмує рікою кров!
Суне стіна інородців…
Не чує Бог молитов!..

Небо вкриває дощами
Землю у ранах тяжких…
Що буде, Господи, з нами?
Страшно від криків хрипких!

Лізуть, немовби терміти,
Ворожі полки навісні!
Скільки наругу терпіти?
Чи буде кінець війні?