нИхто нИкому...

Raoul
Всім доброго вечора! Хочу запросити вас послухати нову пісню, яку ми щойно
записали разом із Оленою Брущенко, за що їй велике спасибі! А вам за те, що
слухаєте! Здесь можно послушать эту тему в моей аранжировке: https://www.realrocks.ru/holland/music/1935618/

Ніхто нікому ні ворог, ні брат, ні друг, Ніхто нікому.
А кожен вчитель, серед запорук і мук, підтримки й розлук, крапка чи кома… 
Вчимо самих себе, своїх батьків, своїх чужих дітей І світ навколо,
Та чи то має сенс, бажати успіхів і вкотре бігти десь, Як білки в колі.

Ніхто нікому ні ворог, ні брат, ні друг, завжди і тільки вчитель.
Ніхто нікого не буде жаліти тут, стискати в обіймах рук, лиш бити-вчити.
Безжально плине час, не має жалю до нас Ніхто й ніколи.
Якщо втрачаймо шанс, зростає дисбаланс і поглинає нас життєва доля.

Дай руку і йдемо кудись вперед, знов і знов, і не вертаймося в минуле.
Дай слово, будемо іти у невідомість, там де думка вільна промайнула.
Дай сили і йдемо у ті краї, в яких не матимемо кривди, тільки правду. 
Дай віру, будемо іти назустріч незбагненному, де сяятиме свято.

Дай руку і йдемо кудись вперед, знов і знов, і не вертаймося в минуле.
Дай слово, будемо іти у невідомість, там де думка вільна промайнула.
Дай сили і йдемо у ті краї, в яких не матимемо кривди, тільки сяйво.
Дай віру, будемо іти назустріч, неупинно і там стрінемо кохання.

О. Брущенко 8 04 2023