Треба мрiяти

Галина Чехута
Хоч важко буває в душі,
А мріяти треба,
Шукати щасливі путі
І радості зерна.

Коли пробирає мороз,
А в серці бентежно,
Жаданий рятує прогноз,
Лікує душевно.

Коли убивають слова,
А хочеться жити,
Врятовує мрія від зла,
Спішить захистити.

У мріях надії живуть
І віра безмежна.
В них навіть до щастя є ключ
І правда джерельна.

Коли на шляху небезпек
Не можна злітати,
Рятує фантазії злет,
Як нить Аріадни…