Втомишся

Дмитрий Жушман
Коли ти втомишся чекати та шукати
Коли набриднуть дні без миру, без любві
Мене згадай, я часом зачекаю
Та при тримаю двері, для кохання та любві..

Коли набриднуть діти в тілі чоловіка,
Коли настигне розпач, та пропащий день..
Тебе мала я зачекаю,
Та притримаю, ту скрипучу Дмитрикові двері .

Коли...?, ти напиши..
Коли? , Звони, у тебе є ще час ..