Про що я мрiю

Галина Чехута
Про що я мрію? Зразу й не згадаю…
Та найчастіше мрію я про мир,
У перемогу віри не втрачаю,
В думках пірнаю у блаженний вир.

Я мрію про погожий мир весняний
І про пташині радісні пісні,
Про світанковий промінець рум'яний,
Про срібні роси, ягоди лісні…

Про що я мрію? Тільки про хороше!
Про щастя на землі, не в небесах!
Про море синє, чисте і прозоре,
Про воду в кришталевих ручаях.

Про радощі взаємного кохання,
Про світле майбуття усіх дітей,
Про те, щоб всі збувалися жадання
І не було безрадісних вістей…

Я мрію, щоб на всій земній планеті
Ніколи не було жорстоких війн,
Щоб люди подружились всі нарешті,
Щоб кожен мав щасливий теплий дім.