Одягла крила

Дмитрий Жушман
Погляд щопророчив світ
Не знаю я той дивний звук

І чий то не знайомий подих
Чиї вуста
Я тільки твій, а ти моя

Підійшла не помітно
Одягла у крила
Ми полетіли, ми полетіли

Вітер змиє всі страхи
Я тебе не знав
А ти

Мене чекала все життя
Любов прийшла
Я тільки твій а ти моя