Ветер

Андрей Писной
ВІТЕР
***
ой зозулиця кує
теплий вітер з річки дме
на сопілці козак грає
про війну яка мине

серце в уламках уламки на серці
розпач вирує у ритмиці скерцо
ранок згасає багато туману
час не лікує наявну оману
 
зиску немає в постійном мовчанні
дійсно на відстані привид звичайно
дрони, розриви постійна тривога
прірва між нами занадто глибока

ПРИСПІВ

ти на чужині дні та місяці
рідна моя Леля
я біля руїн посеред війни
як єдина скеля


СОЛОооо

сенс у коханні, у вірі, бажанні
очі твої до чого ж вони гарні
ми ще зустрінимось вір моя мрія
згодом вже вщухне війскова завія

приспів:

ти на чужині дні та місяці
рідна моя Леля
я біля руїн посеред війни
як єдина скеля


кода:

ой зозулиця кує
теплий вітер з річки дме
на сопілці козак грає
про війну яка мине


про війну яка мине



            ***



текстовий проект нашої нової композиції

Театр-студія Андрія Пісного, квітень 2023 року