Це все перевiрка, це ти, демонструeш!

Роман Сивко
Не так і смішно, буде вам...
Коли впіймають, вас, десь там.
За ті  думки, що в голові...
Ти в дзеркало, життя ввійди.

На паузі, думка, і весь білий світ.
Чомусь ти злякався, і знову зомлів.
Щось хочеш нового, тому і кричиш.
Життя насолода, або ...лише мить.

На світло ідеш, чи сховався у тіні.
Та це не питання, лише вибір "Звіра".
Ми всі тут у пастці, та знову забув.
Себе покаравши, за те що відчув.

Від болю, навчився, ловити думки.
Від істини, правди, шматок відірви.
Та будь обережний, лякаючи всіх.
Бо зустріч, зі мною, лише вибір твій.

Ти сам вибирав, в'язницю собі...
І сам проклинав, весь світ і думки.
Тепер подивись, як все це працює...
Це все перевірка, це ти, демонструєш!