Вiдродитись

Галина Чехута
Вижити! Пройти крізь біль і втрати!
Ворога в бою перемогти!
На коліна від біди не впасти
І відчути подих теплоти!

Назавжди забути про окови,
Про нікчемні миті суєти!
Серцем увібрати дух свободи,
Йти вперед сміливо до мети!

Відчувати спокій і безстрашність
І нести енергію життя,
Щоб ворожа заздрість і зухвалість
Навіки пішла у небуття.

Відродитись! Розцвісти! Позбутись
Дум бентежних, спалаху тривог!
До Весни щасливо пригорнутись
І відчути затишне крило!