Свiтло Iстини i Добра

Галина Чехута
Весняні відблиски і тіні,
Весняні барви чарівні
Милують,  хоч загрози мінні –
Утіхи й кайфу крадії.

Весна, як пташка білокрила,
Це – символ миру, не війни!
Вона чудова, мальовнича,
В ній – мрії, пристрасть, дивні сни!

І в листі, і в пташинім свисті
Іскриться радості кришталь.
Весна несе прекрасні миті,
Надії промені, життя!

Весна – це море слів кохання,
Це світло Істини й Добра.
Від неї йдуть флюїди щастя
І благодаті аромат.

Сьогодні під весною прірва,
Її наймення зле – війна!
Та у пітьмі їй світить Віра,
Манлива щастя Таїна.