Не забуваймо!

Олександр Мачула
             Роздуми з приводу заяви,
             оприлюдненої ДБР 05.04.2023

Ми знову помилилися, їй-Богу!
Укотре віддали стерно лайну,
а те мостити кинулось дороги,
що у країну привели війну…

Самі ми ореол йому ліпили
(ба навіть ті, хто й не голосував),
приписували якості і сили,
яких ніколи у житті не мав…

Йому до бєні Основні засади,
топтався по закону, як хотів –
попризначав на ключові посади
московських калірованих кротів!

Воно ж таке обмежено-злостиве,
що жаль даремно марнувати слів,
але не забувайте, хто те диво
на трон руками нашими привів!

Не забуваймо, щирі українці,
ніхто за нас не скінчить скрути час,
у пелені не принесе гостинців
і Україну не спасе за нас!

08.04.2023