Туман сподiвань

Татьяна Временная
Візерунок зіркового обрію,
Ранковий туман сподівань,
Прибере кригу повністю…
Шлях покаже до власних бажань,

Голосом, ритмами, поглядом,
Рухами…намалює історію мріями,
Нотами, звуками, кольором,
Пазли складе ніби віяло,

Натяком, дотиком, кроками,
Глибиною відвертих зізнань,
Ми минем коло спротиву…
З теплом у душі і без зайвих вагань…

Стежки, дороги, мости, переправи,
Майбутнє малюєш своєю рукою,
Вірні думки звільни з під застави…
Я буду поруч.Пройду все з тобою.