Це мрiя твоя! Що обрав? Говори...

Роман Сивко
Крізь час провалився, і знову у снах.
Думки подарунок, їх вмій помічати.
Бо те що говориш, бажання твої.
Життя сновидіння, ти сам, це створив.

Про що розмовляєш, те є у житті.
Жахи у думках, там секрет, залиши.
Навчись розуміти, оті, голоси.
Умій обирати, думки й кольори.

Бо тіло в'язниця, навчись говорить.
Сердивсь сам на себе, в агресії, він.
Страждання, розплата, секрети твої.
Бажання в словах, говоривши твори.

Тепер бий сильніше, почни помічати.
Як діють думки, що не вміли мовчать.
Бо карма прийде, ти сам так просив.
Життя лише гра, сам собі, і створив.

Сліпий бачить більше, бо чує слова.
Німий розуміє, бо навчили мовчать.
Глухий знов почує, помилки свої.
Це мрія твоя! Що обрав? Говори...