Не планую

Галина Чехута
 


Не складаю на квітень плани,
Хоч бажань моїх не злічити.
Залічити б хотіла рани
І від болю весь світ відмити.

Я б хотіла думки сміливі
Передати рядком ліричним,
Щоб назавжди в моїй Вітчизні
Стало небо ясним, затишним.

Я не хочу в книжках шукати
Примітивні, нудні сюжети,
Хочу словом душі звучати,
Відчувати натхненні злети.

Не планую на квітень розклад,
Не розписую дні, хвилини.
Бо з душі не зникає спогад
Про війну…  І його не змити…