Не плач матусю...

Людмила Савицкая 2
Не плач матусю...
Не плач наша рідна
вже скоро наш татко
повернеться з війни...
на дворі вже ранок
і сонечко вийшло
присядь біля нас
міцно  нас обійми...
Згадаймо як гарно
було нам із татком
він самий найкращий,
на світі у нас...
він сильний і мужній
і б'є окупантів
країну рідненьку
пійшов визволять...
Все ближче і ближче
несе Перемогу
щоб землю очистити
з тої орди...
щоб жили ми мирно,
в рідному краю
і спокій щоб був
у нас назавжди...
Не плач наша мамо,
молимося Богу!
щоб вогник надії
ніколи не згас...
ми знаємо татко,
призве Перемогу,
чекаємо, скоро
настане той час!