Наша Вера - наше Знамя

Клим Андреев
Наша Вера - наше Знамя,
Побеждаем ей врага!
Наша Вера даровала,
Рай Небесного Отца!

Наша Вера Вечна, Славна,
Богом нам она дана!
Наша Вера Православна,
Нам Спасение дала!

Наша Вера - наша Сила,
Избавляет от греха!
Исцеляет наше сердце,
Радость нам дает всегда!

Наша Вера - наше Знамя,
Побеждаем ей врага!
Наша Вера даровала,
Нам Воскресшего Христа!