За волю

Владимир Солошенко
Україна борець за волю,
Поряд з нею країни братні.
Їх народи бажають волі,
І за неї боротися здатні.

Щоб нам успіх в боротьбі мати
Відповідь- ракети, гармати.
Ми визволяєм Україну,
Відновим в країні руїни.

Банк швейцарський нам гроші дає,
Золотий це запас Росії.
Будівельники вже тепер є,
Ворогу пожати, що сіяв.