Вiрю у квiтень

Галина Чехута
О, квітень! Кришталевий, запашний!
Ти - місяць мрій палких і сподівання!
Затишний, акварельний, чарівний,
Ти воскресаєш у душі бажання!

П'янкий і чистий аромат землі,
Джерела, що збігають з гір струмками,
Зелений гай, лелеки на ріллі
І луки з трав'янистими стежками!..

Духмяне листя, квіти лугові,
Відкриті для добра у всьому світі,
Піднесені думки у голові
І подихи кохання у повітрі!..

Беру блокнот, записую хутчіш
Надії, плани, задуми, проекти.
Усе не збудеться, та Всесвіту видніш,
У нього є на все свої аспекти.

Я віддаю талан свій без вагань
В дбайливі руки Вічності і вірю
У квітень і його натхненну длань,
Що в принагідний час дістане зірку…