Каламбур на беларускай мове - 198

Леонид Ганчаров
Каламбурны дыялог двух сяброў Нікадзіма і Вадзіма пра нейкія разборкі

-Ты казаў, што болей часу нават, блін,  У  ТАЙМА, ВАДЗЬ,
За які мы зможам гэтых бандзюкоў  УТАЙМАВАЦЬ.
Сёння кажаш: "Там не банда!" Слізкі ты і ПРЫКРЫ, ВАДЗЬ!
-Ты прабач, мне ж неяк трэба, сябар, дупу  ПРЫКРЫВАЦЬ!
*****
Каламбурный диалог двух друзей Никодима и Вадима про какие-то разборки

-Ты говорил, что больше времени даже, блин, у тайма, Вадь,
За которое мы сможем этих бандитов  утихомирить.
Сегодня говоришь: "Там не банда!" Скользкий ты и неприятный, Вадь!
-Ты извини, мне же как-то нужно, друг, жопу прикрывать!