Ти мир наш, спокiй i життя

Людмила Дзвонок
За ранок дякую, Господь,
Проснулась і до Тебе,
Прошу Тебе, до нас приходь,
Землі Владико, неба!

Життя Ти наше: майбуття
І наше сьогодення,
З нас гріх зніми, усе сміття,
Твоє я славлю Ймення!

Прийди до кожного із нас,
Ріши турботи наші
У цей тяжкий і грізний час,
Хай люди стануть кращі!

Можливо все Тобі, Господь,
Владико Землі, Неба,
Гукаємо, ждемо, приходь,
В Тобі вельми потреба!

Ти мир наш, спокій і життя,
Молюся і благаю-
Не дай піти нам в небуття,
Тебе благословляю!
               01.04.2023.