lemon and lion

Диана Брежнева
Here's a yellow lemon.
And here's a yellow lion.
Neither taste, nor good.
Both can spoils your happy mood.)))

P.s.
Видя довольную физиономию,
у нас обычно говорят: - съешь лимон.
Кажется так