НЕ кружит в садах пороша!.. финал

Николай Клюев -Тверской
           Whakatapua. . . . . kiriata mo nga take whaiaro
 
 

 
Чувство Ритма, скорость Темпа
Задаёт нам...   Дирижёр !
Будем вновь встречать рассветы,
Покорять полей простор ! . .
 
Счастья !  Радости !  Удачи !
И Здоровья. . .   на 100 Лет !
Блага . . .  Дома и на даче !
Ярких Творческих Побед  ! . .
 
           Февраль . . .   2021 г.

 
       * * * * * * * * * * * * * * * * *





         Specially for PLAGIAT Finder:

         This work will be published on

         TWO. . . Or more of MY Author's Pages ! ! !



 
Whakatapua. . . . . titiro mo nga take whaiaro
 
 
Ka tere te takurua i runga i te riiki whakapaipai
I runga Oryol trotters!
KAUA e porowhita i nga mara paura! -
Ka kanapa te hukarere i te ra! Ah!.
 
Ka waiata nga pere, ka takaro
Ka tangi ratou ki te waipuke!
korero pakiwaitara! Kati te ngakau!
E rere ana nga hoiho ano he wawa! . .
 
Kia rere nga tau!
KAORE me whaia ratou!
Ka taea e tatou te waiata me te ataata!
A tuhipoka. . . . . 25! . .
 
I roto i enei whika, - pera i mua, -
Tangi Hiriwa tangi!
Na Winter i te tumanako matapo
Te pupuhi me te hama! . .
 
Te ahua o te Rhythm, Tere o te Tempo
Ka patai mai ki a matou ... te kaiarahi!
Ka tutaki ano tatou ki te ata
Te wikitoria i nga mara tuwhera! . .
 
Te harikoa! Te harikoa! Waimarie!
Me te Hauora. . . mo te 100 tau!
Pai. . . I te kainga me te whenua!
Nga wikitoria auaha kanapa! . .
 
            Hui-tanguru . . . 2021
 
        * * * * * * * * * * * * * * * * *




          Motuhake mo PLAGIAT Finder:

          Ka whakaputaina tenei mahi i runga i

          RUA. . . He maha atu ranei o taku Wharangi Kaituhi ! ! !