23, дистих Море за двама

Величка Николова -Литатру 1
Море за двама
(дистих)
Velichka Nikolova
24 март в 8:14 ч.  ·
Споделено с: Публично



Лодка ли е любовта, или е море за двама?!
Не е важно!
Важно е - аз да бъда
твоята дама!

(дистих, автор - Величка Николова - Литатру)

24 март 2023 г.
7:00
България

 Литатру)
24 март 2023 г.
7:00