avsked

Фендеров Федор
det tog for mycket tid av oss. forlat!
var karlek var ett fel, vi kan forvinna.
men ogons briljans och mjukhet av ditt har
har borjat fran min hagkomst forsvinna...

pa gammal gatan i forbjuden stad
jag vantade pa sista sorgligt mote.
men sonderrivna avskedbrevet kastades pa golvet
och taget tog dig snabbt till annat land...