Укрссухе - фон дырк Ляйн

Кондратий Солёный
ТАРАС И УКРССУХА

Т а р а с   Б у л ь б а:
— Ну що, доню, помогли тобi твои ляхи, та срака вертлява?
.
У к р с с у х а:
— Та нi, тату! Вiн мене в рот ма€: "Гуд!" — каже,— "Вэрi увелл!"
А мереживних трусцiв так i не дав... Хожу з голою дiрою,
всi ;; мають, кому не лiниво...
.
Т а р а с   Б у л ь б а:
— Поганка ж така! Козацький мой род безчестити?!
Задери тобi ведмiдь!