Жыцьцё пажыць тэрм н дае...

Михаил Кортелёв 2
Анатолю, брату.

Жыцьцё пажыць тэрмін дае
І  ад прымуса не згінацца,
Калі наступна, пакрысе,
Гады цябе драбняць на часткі.

Яно, чым баіла, люляла,
Паіла з матчыных грудзей,
Тое абраньніку аддала,
Што за табой следам ідзе.

Жыцьця, мой браце, не цурайся,
Ні ў час лагодны, ні ў бядзе,
Трымай аберуччы кіпцямі,
Трымайся  -  і свой доўжы дзень.
-14.03.23.