На фото

Дмитрий Жушман
Колись на фото
Розмальовані міста
Чудацькі  обіцянки
Пройдені слова..

Колись,На фото..
Пліч о пліч, ти моя
І в Ніжності цілуєш
Втрачені вуста..

Давним давно на фото
Прокинулась одна,
Та більше не тримаєш
За руку, не моя..

То місто, одиноке
На фото нас нема
Тримай мене за руку
Та більш не відпускай..


21.03.2023 (с.) Д.Жушман